Wie ben ik

Mijn naam is Franny de Wit. Ik ben 55 jaar en geboren in Dordrecht.Ik woon in Almere Stad waar ook mijn praktijk gevestigd is.

Al op zeer jonge leeftijd kwam ik in contact met de Spirituele Wereld.Als klein meisje was ik daar best bang voor.Snapte niet wat het in hield en wat en wie ik zag.Daarom heb ik het toen bewust onderdrukt.

Op Latere leeftijd voelde ik bepaalde dingen heel goed aan.Maar als ik dan wat zei werd het afgedaan met de woorden: Doe niet zo gek er is niets.

Mijn verdere jeugd is verder vrij rustig verlopen, omdat ik dus alles maar onderdrukte. Maar onderhand zag en voelde ik steeds meer aan.Ben zelfs moeder geworden van een prachtige dochter, dus mijn zorg ging naar haar uit.


Nu op latere leeftijd ben ik mij dus verder intuïtief gaan ontwikkelen. Door veel te lezen en alles wat er op mijn pad kwam maar gewoon toe te laten ben ik nu waar ik wil en mag zijn.

Ik heb mijn Chakrahealing Praktijk geopend en wil graag de mensen helpen die mij nodig hebben. Ik hoop u graag binnenkort in mijn praktijk te mogen begroeten.