Wat doet een Chakra healer

Wat doet een Chakra Healer?


Kort gezegd, het weer in balans brengen van de Chakra's die geblokkeerd zijn.Waardoor de energie niet vrij meer door u lichaam stroomt.Deze blokkades kunnen ontstaan door onder andere,stress, vermoeidheid, niet lekker in je je vel zitten.


De Behandeling:


Als u bij mij komt voor een behandeling, vullen we eerst samen een formulier in waar vragen op staan omtrent u gezondheid, eet en drinkgewoonte etc..Dit is om mij een inzicht te geven in u lifestyle..
Daarna gaat de behandeling verder met een spierspanningsoefening die Touch for Health wordt genoemd. U gaat daarna geheel gekleed op de behandeltafel liggenen ik ga met mijn handen u chakra's af om blokkades te lokaliseren.

U kan als ik met mijn handen boven een chakra komt warmte,energiestromen kou, sterke emoties of tintelingen ervaren. Maar er zijn ook mensen die niets voelen. Dit houd niet in dat de behandeling niet werkt. Iedere persoon reageert namelijk op zijn eigen manier.


Als ik alle chakra's behandeld heb zo wel aan de voorzijde als op u rug breng ik de chakra's in balans. Daarna reinig ik uw Aura en de behandeling is afgerond.